Over ons

Een divers scala aan frisse kindermerken dat gepaard gaat met een doordachte strategie die inspeelt op de huidige retailmarkt. Het lijkt vandaag wel een utopie. Of toch niet? Anfentine Agencies kiest resoluut voor relevante kindermerken in een snel evoluerende modewereld.

Het juiste evenwicht tussen commercieel en verrassend, dat is de rode draad die Anfentine Agencies typeert. Anfentine Agencies is een Belgische agentuur in baby- en kindermode, met zowel kledij als accessoires. De jarenlange ervaring van Ann en de ongedwongen kijk van Olivia en Astrid maakt hen tot de ideale partners om opkomende fashion labels te selecteren. Greet die erg klant- en servicegericht is, vult het trio uitstekend aan.

Met succes, want dankzij merken als Mayoral, Laranjinha, Hust & Claire, Poetree & Condor combineert Anfentine Agencies sprekende collecties met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Dat samenspel gaat bovendien hand in hand met een uitgesproken marge en een optimale doorverkoop. En Anfentine Agencies engageert zich voor een uitstekende service na verkoop.

Anfentine Agencies selecteert zorgvuldig de boetieks. Want de agentuur mikt bovenal op een duurzame relatie met boetieks én merken, met het oog op gezamenlijke groei. Anfentine Agencies is een plek waar mooie labels en winkels elkaar ontmoeten. Ann, Olivia, Astrid & Greet maken er een erezaak van om die connectie op lange termijn te voeden.