Laranjinha

Het Portugese Laranjinha ontwerpt high-endkledij voor baby’s en kinderen van nul tot acht jaar oud. Van ondergoed over accessoires tot kledij, het label verleidt je met een uitgebreide collectie die prat gaat op de meest hoogstaande kwaliteitsstandaard.

Met een collectie die klassiek en verrassend combineert, mikt Laranjinha op het medium tot hoge segment. Zachte poedertinten en een tijdloos lijnenspel domineren het label terwijl natuurlijke, hoogwaardige stoffen een ultiem draagcomfort garanderen, ook voor de allerkleinsten.

Naast sublieme materialen, streeft het label naar geraffineerde details en een perfecte afwerking. Daartoe wordt de collectie integraal in Portugal gefabriceerd, nog steeds een van de topfabrikanten in breigoed.

De collectie combineert fijne details met een zuivere snit, of eigentijdse borduursels met een gestructureerd lijnenspel. Laranjinha straalt als geen ander de kracht van eenvoud uit, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. Pure lijnen zetten de toon dankzij een elegant evenwicht tussen zachte kleurenthema’s en subtiele accenten.